Політика конфіденційності та умови користування сайтом

Деревообробного підприємства ТОВ «НОР ТУН» http://mirdereva.com.ua


Деревообробне підприємство ТОВ «НОР ТУН» публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом http://mirdereva.com.ua з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

  1. 1. Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.
  2. 2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.
  3. 3. При користуванні сайтом mirdereva.com.ua користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної, расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати в коментарях нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.
  4. 4. Збір та використання персональних даних:

4.1. Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

4.2. Відвідувачу на сайті mirdereva.com.ua може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, наприклад таких як Twitter, Facebook , ВКонтакте, google +. ТОВ «НОР ТУН» може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

4.3. При реєстрації на сайті mirdereva.com.ua відвідувач дає згоду адміністрації ТОВ «НОР ТУН» на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.4. ТОВ «НОР ТУН» залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під'єднання до Інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в мережі Інтернет.

4.6. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", " Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу ", а також статуту ТОВ «НОР ТУН» і внутрішніх нормативних документів підприємства.

4.6. ТОВ «НОР ТУН» залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

4.7 Сервер сайту mirdereva.com.ua тимчасово реєструє доменне ім'я або IP - адреса комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в під час сесії.

4.8. При роботі сайту mirdereva.com.ua використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.9. За допомогою системи Google Analytics ТОВ «НОР ТУН» збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт підприємства і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.10 ТОВ «НОР ТУН» вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.

4.11 ТОВ «НОР ТУН» не продає, не обмінює і не здає в оренду особисту інформацію користувачів. Підприємство може надавати загальні агреговані демографічні дані, не пов'язані з особистою інформацією, нашим партнерами і рекламодавцям для цілей, описаних вище. Підприємство може використовувати сторонніх постачальників послуг, для допомоги в управлінні бізнесом і сайтом або керувати діяльністю від імені піджприємства, наприклад для проведення розсилки, статистичних досліджень. Підприємство може ділитися цією інформацією з такими третіми особами для обмежених цілей.

5.Сайт http://mirdereva.com.ua може містити посилання на сайти, які не належать ТОВ «НОР ТУН».

  1. 6. ТОВ «НОР ТУН» має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту http://mirdereva.com.ua на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / з постановою суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.
  2. 7. ТОВ «НОР ТУН» не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту http://mirdereva.com.ua, якщо такі виникли при користуванні сайтом.
  3. 8. ТОВ «НОР ТУН» не гарантує і не стверджує, що інформація, яка публікується на сайті http://mirdereva.com.ua  не зашкодить інтересам третіх осіб.
  4. 9. ТОВ «НОР ТУН» намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті http://mirdereva.com.ua була максимально достовірною. Проте підприємство не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними і актуальними на момент перегляду.
  5. 10. Всі права на сайт http://mirdereva.com.ua і його зміст належать ТОВ «НОР ТУН» або використовуються підприємством за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.
  6. 11. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту mirdereva.com.ua для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «НОР ТУН». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені і / або копійовані матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт http://mirdereva.com.ua.
  7. 12. Копіювання інформації з сайту http://mirdereva.com.ua може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.
  8. 13. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту http://mirdereva.com.ua. У межах, які максимально дозволяє закон, ні ТОВ «НОР ТУН», ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту mirdereva.com.ua, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту mirdereva.com.ua, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо ТОВ «НОР ТУН» попереджало відвідувача про можливість таких збитків і втрат.
  9. 14. При роботі з сайтом http://mirdereva.com.ua відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.
  10. 15. ТОВ «НОР ТУН» залишає за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.
  11. 16. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт.

Юридична адреса Деревообробного підприємства ТОВ «НОР ТУН»

Індекс 03045, м. Київ, вул. Новопирогівська, буд. 60.